Welkom bij Digity, de ideale partner om je digitale identiteit te creëren en uit te bouwen

Over ons

De naam DIGITY komt van 'digital identity', oftewel je digitale identiteit. Want een website is meer dan alleen een online plaats waar wat gegevens opstaan die de wereld kan bekijken. Een website is een verlengde van jezelf of van je bedrijf: Naast informatie straalt een website ook een bepaalde sfeer uit die bezoekers zullen associëren met jezelf of je bedrijf. Bij een slecht werkende of veel te overvolle en drukke website zullen gebruikers bijvoorbeeld automatisch een iets meer negatief gevoel krijgen over de persoon of het bedrijf van de website. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je digitale identiteit omdat dat voor vele bezoekers het eerste beeld vormt over jezelf of je bedrijf. En zoals men zegt: je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

DIGITY is het resultaat van het harde werk van één gepassioneerde webdeveloper/webdesigner die voltijds bezig is met deze passie om het web mooier te maken en iedereen de kans te geven om een goede en mooie digitale of online identiteit te bezitten om zich te kunnen voorstellen aan de rest van de wereld. Eigenlijk is deze pagina dus meer 'Over mezelf' dan 'Over ons'. Laat mij bij deze dan ook meteen mezelf voorstellen:

Joery Lemmens

Mijn naam is Joery Lemmens en ik ben de oprichter, designer, developer en webmaster van Digity. Na mijn middelbare diploma van Informaticabeheer gehaald te hebben heb ik een 7de jaar Commerciëel webverkeer gedaan om vervolgens in hogeschool te slagen voor Applicatieontwikkeling traject Multimedia. Sinds 2011 ben ik officiële zelfstandige in bijberoep waarin ik uitsluitend webdevelopment doe. Sinds september 2014 ben ik ook van hoofdberoep veranderd waardoor ik nu zowel in hoofd als bijberoep fulltime bezig ben met het maken en ontwerpen van websites.

Interesse of vragen ? Contacteer ons !